COM FUNCIONA

Dues participants amb el cartell de Recerkids

Recerkids pas a pas

1. ET REGISTRES

Inscriu-te a l’apartat Inscripcions i omple el formulari de participació de la teva classe.

2. T’ENVIEM EL MATERIAL DIDÀCTIC

Abans que comenceu la recerca a l’aula, t’enviarem tot el material per treballar: el Quadern de recerca per a l’alumnat, la Guia didàctica i una Programació d’Aula per al projecte de recerca pautada per al professorat.

També podràs descarregar-te el material al final de tot d’aquesta mateixa pàgina.

3. COMENCES LA RECERCA AMB ELS TEUS ALUMNES

Trieu amb els alumnes un dels projectes de recerca proposats per a aquest curs i comenceu a investigar.

4. ENS FAS LES CONSULTES DIDÀCTIQUES QUE NECESSITIS

En qualsevol moment del procés de treball, pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon, i rebràs assessorament didàctic. Et donarem pistes i recursos sobre l’enfocament de la vostra recerca, enllaços interessants i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.

5. GAUDEIXES DE MATERIAL COMPLEMENTARI

Durant la recerca rebràs alguns butlletins amb material complementari sobre el tema proposat: recursos, vídeos, pàgines web i experiències que us serviran d’inspiració per a la vostra recerca.

6. ELABOREU UN PÒSTER CIENTÍFIC O VÍDEO

Un cop acabada la recerca, l’alumnat haurà d’elaborar un pòster explicant el procés de treball i els resultats de la recerca o bé enviar unes càpsules curtes de vídeo que haurà de gravar durant el procés de recerca.

7. PUBLIQUEM ELS PÒSTERS I UN VÍDEO RESUM

Un cop haguem rebut tots els pòsters, els publicarem a l’apartat d’Edicions anteriors del web. Així mateix, també publicarem un vídeo resum de tots els audiovisuals sobre la recerca rebuts.

8. CELEBREM UN CONGRÉS VIRTUAL PLE DE SORPRESES

Serà un congrés virtual, obert a tothom, on participaran científics professionals i podreu gaudir d’un espectacle científic molt emocionant.