Recerkids pas a pas

1. ET REGISTRES

Inscriu-te a l’apartat Inscripcions i omple el formulari de participació de la teva classe.

2. ET CONFIRMEM LA INSCRIPCIÓ

En un termini de 48 hores, rebràs un correu electrònic que confirmarà la teva inscripció al programa, i on t’adjuntarem les bases de participació.

3. T’ENVIEM EL MATERIAL DIDÀCTIC

Abans que comenceu la recerca a l’aula, t’enviarem tot el material per treballar: el Quadern de recerca per a l’alumnat i la Guia didàctica per al professorat.

També podràs descarregar-te el material a l’apartat Recerca 2020-2021 del web.

4. COMENÇA LA RECERCA AMB ELS TEUS ALUMNES

Trieu amb els alumnes un dels projectes de recerca proposats per a aquest curs i comenceu a investigar.

5. FES-NOS CONSULTES DIDÀCTIQUES

En qualsevol moment del procés de treball, pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon, i rebràs assessorament didàctic. Et donarem pistes i recursos sobre l’enfocament de la vostra recerca, enllaços interessants i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.

6. GAUDEIX DE MATERIAL COMPLEMENTARI

Durant la recerca rebràs alguns butlletins amb material complementari sobre el tema proposat: recursos, vídeos, pàgines web i experiències que us serviran d’inspiració per a la vostra recerca.

7. ELABOREU EL PÒSTER O VÍDEO

Un cop acabada la recerca, l’alumnat haurà d’elaborar un pòster explicant el procés de treball i els resultats de la recerca o bé enviar unes càpsules curtes de vídeo que haurà de gravar durant el procés de recerca.

8. PUBLIQUEM ELS PÒSTERS I UN VÍDEO RESUM

Un cop haguem rebut tots els pòsters, els publicarem a l’apartat d’Edicions anteriors del web. Així mateix, també publicarem un vídeo resum de tots els audiovisuals sobre la recerca rebuts.

9. CELEBREM EL CONGRÉS

Serà un congrés virtual, obert a tothom, on podreu gaudir d’una experiència científica molt emocionant i plena de sorpreses.