Participar a Recerkids és molt fàcil!

1. INSCRIU-T’HI

Omple el formulari i inscriu la teva escola a Recerkids. Un cop ho hagis fet, rebràs totes les instruccions per continuar.

Les inscripcions per a la II Edició de Recerkids s'obriran a principis d'octubre. Durant els propers dies comunicarem la data exacta.

2. INVESTIGA

Tria un dels àmbits temàtics que et proposen la Laura i en Joan i comença la recerca. Per fer-ho, rebràs acompanyament durant tot el procés per part d’un equip d’especialistes en didàctica de la ciència i tens a la teva disposició aquest Quaden de recerca per a l’alumnat i una Guia didàctica sobre el programa.

Properament publicarem els materials didàctics d'aquest curs.

3. VINE AL CONGRÉS!

Vine al congrés amb la teva classe, compartiu els resultats de la recerca amb la resta de persones assistents i passeu-vos-ho bé al LAB, un espai ple de sorpreses que posarà un punt final molt emocionant a aquesta aventura.

Consulta el programa complet i els tallers del I Congrés de recerca científica per a escoles inquietes Recerkids.

Calendari pendent de confirmació

Àmbit temàtic de la recerca

El context seleccionat per emmarcar totes les recerques és la salut. Dins d’aquesta temàtica, la Laura i en Joan ens proposen tres eixos de treball relacionats amb les seves missions científiques. Cada grup podrà treballar a partir de l’interrogant o del repte que desitgi.